Ajopäiväkirja

Täydennä MISSON- tai PETRA- järjestelmääsi sähköisellä ajopäiväkirjalla

Päiväkirja muistaa edellisen ajon päättymiskilometrit, jotka ovat nopeasti käytettävissä vuoron ja ajoneuvon kuljettajan vaihtuessa. Lisätietona voit kirjata ajoreitit ja muut muistiinpanot, joita tarvitaan esimerkiksi laskutukseen tai matkaraporttiin.

Asiakaslaskutettavat ja muut ajot eritellään kätevästi muutamalla älypuhelimen näppäyksellä. Omat ja työajot saadaan näin eriteltyä myös verotusta varten. Polttoaine- ja muut kuitit tallennetaan nopeasti samaan järjestelmään.

Rekisteriotteen lisäksi huoltokirjat, turvallisuusohjeet ja muut tärkeät asiakirjat ovat tallennettavissa ja noudettavissa myös matkalla ollessa.
Ajopäiväkirja linkittyy saumattomasti PETRA- ja MISSON- järjestelmiin. Muistutukset tulossa olevista katsastuksista ja määräaikaistarkastuksista välittyvät sähköpostitse ja tekstiviestillä. Muistutukset välittyvät näin haluttaessa myös ajojärjestelijälle, kalustopäällikölle tai huoltohallin vastuuhenkilöille, joilla on käyttöoikeudet kaikkeen kalustoon.
Ajopäiväkirjan raportit ja yhteenvedot ovat noudettavissa pöytäkoneelta. Ne voidaan tulostaa paperille, tallentaa omalle pöytäkoneelle ja viedä edelleen esimerkiksi taloushallinnan käyttöön. Varmuuskopioidusta pilvipalvelustamme vanhemmatkin raportit saa noudettua milloin vain, ajasta ja paikasta riippumatta.
Ammattikäyttöön suunniteltu ajopäiväkirja mukautuu moneen erilaiseen tarpeeseen niin tunti- kuin kilometripohjaisen kaluston hallinnassa. Yrityskohtaisilla räätälöinneillä voidaan ajopäiväkirja muokata ja linkittää useisiin eri toimintoihin. Kysy lisää ottamalla yhteys asiakaspalveluumme tai tarjouspyyntölomakkeella!

keys_qr_256px