Kumppanit

logo_aplicom

Suomalainen Aplicom on yksi johtavista ajoneuvoihin asennettavien paikannus- ja telematiikkalaitteiden valmistajista Euroopassa ja alansa pioneeri. Se syntyi Nokian Mobile Data -yksiköstä vuonna 1990 ja on toimittanut satoja tuhansia laitteita ajoneuvoihin ja muihin M2M-sovelluksiin.
Kahdeksas Kanava käyttää Misson TT- ratkaisussa Aplicomin vaativaan käyttöön suunniteltuja paikannus- ja tilatietomoduuleja.

logo_ahh

Aito Hand Held Oy toimittaa ammattikäyttöön optimoidun ja laadukkaan liikkuvan henkilöstön IT -laiteinfran. Kotimainen Aito Hand Held Oy on keskittynyt liikkuvan tiedonkäsittelyn mobiiliratkaisuihin jo neljällä eri vuosikymmenellä.
Tarjoamme ammattikäyttöön laadukkaita ja edullisia laitteita eri toimialoille, järjestämme niille kattavan laite- ja ohjelmistotuen sekä huolto- ja ylläpitopalvelut asiakastarpeiden mukaan.
Kahdeksas Kanava edustaa Aito Hand Heldin tuotteita.

logo_espina

Espina Oy on vuonna 1986 perustettu ohjelmistoalan asiantuntija- ja palveluyritys, joka on keskittynyt kahteen taloushallinnon osa-alueeseen: käyttöomaisuuden hallintaan ja kiinteistöinvestointien ALV-seurantaan. Espinan Kasperi -ohjelmistoja käyttää lähes 2000 yritystä ja yhteisöä ympäri Suomea.
Kasperi on liitettävissä Kahdeksas Kanava Oy:n Misson- ja Petra- pilvipalveluihin.

logo_evertech

EverTech Oy on kotimainen IT palvelutalo, joka toimittaa asiakkailleen tietoturvallisia, korkean käytettävyyden pilvi-, palvelin- ja käyttöpalveluita Suomessa sijaitsevista palvelinkeskuksistaan. Palveluiden kulmakivenä ovat modernit, energiatehokkaat TIER-3- tason palvelinkeskukset. Ne on varustettu asianmukaisilla murtosuojaus- ja palonestolaitteistoilla. Tietojen jatkuva saatavuus ja aukoton toimintavarmuus on taattu monenkertaisilla varavoimajärjestelyillä mm. akkujen sekä dieselgeneraattorien avulla. Kaikki kriittiset järjestelmäkomponentit, mukaanlukien tietoliikenneyhteydet, on kahdennettu.
EverTech on Kahdeksas Kanava Oy:n pitkäaikainen ja luotettu teknologiakumppani.